Levetkőzött egy magazinnak az énekesnő

Forró és szexi: Katy Perry-n végre nem volt melltartó!

A csinos, humoros énekesnő előszeretettel mutatja meg bámulatra méltó dekoltázsát, ám arra korábban nem vállalkozott, hogy egyszál semmiben álljon a kamerák elé.

Szexi: Katy Perry kivillantotta bájait! képgaléria

2010.07.02 10:45ma.hu

Az Esquire magazin kedvéért most olyan képhez is modellt állt Katy Perry, amelyen figyelemreméltó kebleit csak a keze takarja. A csinos sztár fűzős, fekete alsót vett fel pucér felsőtestéhez.

A fotók egyikét előrebocsátotta a lap, így némi ízelítőt már kaphattak a rajongók Katy szexi aktsorozatából.

Nem kevésbé dögös azonban az énekesnő többi beállítása sem. Katy Perry dekoltázsának egyébként csodájára járnak a férfiak, és ő nem is szokott szűkmarkú lenni velük.

Ha csak lehet, kihívó ruhában jelenik meg a színpadon és a nyilvános eseményeken - mindig egy kicsivel többet megmutatva magából...

Rossz hír azonban az uraknak, hogy Katy Perry a hírek szerint még az ősszel oltár elé áll kedvesével, a brit humoristával, Russel Brand-del.

Szinte biztosra vehető, hogy az összeillő páros nem akármilyen körülmények között - és nem akármilyen ruhában - köti majd össze az életét...

"Megözvegyült" Katy Perry!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.