Születésnapi ajándékként kilövi az űrbe

Szexis képek: A világűrbe küldi párját Katy Perry

A harmincöt éves Russell Brand színész-komikus rövid privát utazást tehet a világűrbe a SpaceShip Two fedélzetén. Louelle Faria, a Virgin Galactic nevű vállalkozás szóvivője az Eonline.com internetes lapnak megerősítette a hírt.

Szexi: Katy Perry erotikus álmokat okot a tinédzsereknek... képgaléria

2010.08.03 10:20MTI

Richard Branson brit milliárdos vállalkozása először márciusban küldte tesztútra a kaliforniai Mojave-sivatagban a tizennyolc méteres űrkabint, amelyben két pilótának és hat utasnak jut hely.

Fotó: katyperry.com

A SpaceShipTwo 2012-ben hordozó segítségével emelkedhet a magasba, egészen 15 kilométeres magasságig. Ott leválik, majd saját rakétái segítségével jut 110 kilométerre a Föld felszínétől.

Az utasok csupán pár percet töltenek a súlytalanság állapotában a világűrben.

Eddig már több százan foglaltak jegyet és fizettek előleget a magánűrhajó járatára. A két és fél órás kaland ára 200 ezer dollár (43 millió forint) körül mozog.

Katy Perry tehát igazán nagylelkű ajándékkal lepte meg születésnapjára Russel Brand-et.

Katy Perry: Állandóan szexelünk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.