Katy Perry egy héten át esküszik

Képek: Maratoni lagziban megy férjhez Katy Perry

Még ebben a hónapban kimondják a boldogító igent, bár a barátoknak szóló meghívó szerint jól el is húzzák azt a rövidke szót: egy hétig tart majd a dínom-dánom.

Képekben a leendő házaspár: Katy Perry és Russel Brand képgaléria

2010.10.04 19:29ma.hu

Katy Perry és kedvese, Russel Brand a hírek szerint még októberben összekötik életüket, az esküvő helyszíne állítólag valahol Indiában lesz. Nem véletlenül: a varázslatos távol-kelet díszletei közt kérte meg a színész a népszerű énekesnő kezét közel egy évvel ezelőtt, szilveszteri üdülésük alatt.

Egy bennfentes elárulta, és a képriportban látható meghívó is erről tanúskodik: a nagy „nap” pontosan egy hétig fog tartani. A pontos részleteket persze még nem árulták el, így csak a dátum ismert, de ismerve Katy maximalizmusát, biztosan nem kispályás eseményre kell készülni.

Az, hogy Indiában lesz az esküvő, egyelőre szintén csak kósza suttogás, de az biztos, hogy a meghívó borítékján ez a felirat olvasható: „Szükséged lesz az útleveledre.

Az informátor a The Mirror című bulvárlapnak azt is elárulta, hogy az esküvő a klasszikus hollywoodi csillogás és az indiai tradíció keveréke lesz: Katy haja és ruhája a luxust idézi majd, kezét és lábát viszont hennafestés fogja díszíteni, fején pedig tiarát visel.

Anyaszült meztelenül hempergett Katy Perry

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.