Purr by Katy Perry

A sztár előrukkol első illatával!

Az énekesnő szeretne az élet más területein is kiteljesedni, így megalkotta első saját illatát. Miután rajong a macskákért, ezért parfümje a Purr, azaz a dorombolás nevet fogja viselni. Katy Perry "Purr" nevet viselő illata ősztől lesz megtalálható a boltokban.

2010.08.16 11:00ma.hu

A csomagolás is a kedves állatra emlékeztet, hiszen az illatos folyadékot egy macska formájú, gyöngyszemekkel ellátott üvegbe töltik.

Az almából, barackból és bambuszból kikevert illat megalkotásában a sztár aktívan kivette a részét:

Egy olyan parfümöt szerettem volna létrehozni, amely teljesen más, mint a többi, amelyet még biztosan nem éreztem, nem egy régi illat legújabb variációja.

A névadásnál az énekesnőnek egy csomó ötlete támadt, ám mégis maradt a Purr elnevezésnél:

„A dorombolás nemcsak egy hang, hanem van benne valami lírikusság is. Ráadásul a „Purr” angol akcentussal kiejtve igencsak hasonlít a „Perry”-re.”

A kifinomult, ám játékos stílusáról, polgárpukkasztó dalszövegeiről ismert platinalemezes előadó betör a szépségiparba is. Hogy milyen lesz az illat? Természetesen olyan, mint ő maga. A Gigantic Pafums-szel csapatmunkában Katy Perry saját maga is részt vett a nevére keresztelt illat kifejlesztésében.

A Purr by Katy Perry friss citrusillat-harmónia, melyben a baracknektár, az alma és a zöld bambusz keveredik, megtámogatva a jázminvirág finom zamatával, rózsaszín fréziával és bolgár rózsával, amit vanília, orchidea, fehér borostyán, krémes szantálfa és pézsma egyensúlyoz.

Teljesen le vagyok nyűgözve, hogy végül egy kis üvegcsében leszek bemutatva. Csodálatos és szerteágazó világa van a parfümöknek, de hiszek benne, hogy akárcsak a zeneiparban, itt is van hely számomra, és hozzá tudok valami teljesen egyedit tenni.

Ez az esszencia női mivoltomnak a természetes kiterjesztése, bámulatos keveréke az összes kedvenc illatomnak, ami így megtestesíti a stílusomat és az ízlésemet. Ez a parfüm tökéletes lett, és remélem, hogy mindenkinek az örömére lesz!” –
mondta az énekesnő.

Az énekes-dalíró a design kialakításában is részt vett. A csomagoláson Macskanőnek öltözve tűnik fel egy túlméretezett felfújt macskával, felékesített szemmel, fémes kiegészítőkkel, pazar levendulaszínekben. Nem titok, hogy Katy vonzódik mindenhez, ami a macskás, így most szabadon elengedhette ez irányú fantáziáját.

A terméket kizárólag a Nordstrom fogja értékesíteni, online pedig a Nordstrom.com-on lesz megvásárolható ez év novemberétől.

“Nagyon izgalmas az együttműködés Katy Perry-vel a Purr kizárólagos kereskedőjeként. A fogyasztók számára erős vonzerővel rendelkező rendkívüli tehetséget kaptunk.
” – mondta a Nordstrom elnöke, Cheri Botiz.

“A parfüm megtestesíti Katy stílusát, amelyben a kifinomultság keveredik a játékos energikussággal. Úgy gondoljuk, a vásárlók nagyon fogják szeretni ezt a terméket.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.