Túl szexi volt, kivágták

Katy Perryt kitiltották a Szezám utcából

Túl mély a dekoltázsa és túl rövid a szoknyája - nagyjából csak ez a két probléma volt Katy Perry jelenetével a népszerű Szezám utcában, így nem engedték a gyerekek szeme elé kerülni.

Szexi: Katy Perry erotikus álmokat okoz a tinédzsereknek... képgaléria

2010.09.28 08:24ma.hu

Bevett gyakorlat a népszerű gyereksorozatban, hogy ismert sztárokat hívnak meg vendégként a bábok közé, és a Szezám utca lakói együtt táncolnak, énekelnek, mókáznak a világhírű előadókkal.

Mivel mostanában az egyik nagy kedvenc kicsik és nagyok közt egyaránt Katy Perry, adta magát az ötlet, ő legyen a következő meghívott. Katy persze boldogan fogadta a felkérést, és egy közös dallal készült a szőrmók Elmoval.

A kérdéses jelenet csak hétvégén került volna adásba, ám a felvett anyag valahogyan kiszivárgott, és pillanatok alatt elárasztotta az egész világot az egyik fájlmegosztónak köszönhetően. Innen pedig már csak egy lépés volt, hogy felháborodott szülők ezrei emeljék fel szavukat a szerintük erkölcstelen jelenet miatt, míg a Sesame Workshop nevű gyártó engedett a nyomásnak és végül letiltotta az adásból a kifogásolt duettet.

Persze azért Katyt sem kell félteni, nem maradt sokáig adós a válasszal: már két nappal később egy beszélgetős showműsorban vett részt, ahol egy mélyen kivágott, mondhatni, szinte mindent sejtető pólót viselt - rajta Elmo képével.

Az énekesnő kivágása ellen egyébként legalább annyian szót emeltek, mint amennyien követelték a távozását. Az ellentábor nagyon találóan mutatott rá: Elmo még nadrágot sem visel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.