Korán divatmániás lett az énekesnő

Szexi fotók - Katy Perry minden evéshez más ruhát viselt

Gyerekkora óta tudni lehetett: az énekesnőből "nagy nőci" lesz - Katy Perry valószínűleg számon tartani sem tudja, mennyi ruhát tárol otthon, de ezek közül soknak lejárati ideje is van.

Látványos és szexi: nézze meg Katy Perry latexruha-gyűjteményét! képgaléria

2010.11.30 11:40ma.hu

Az egyik legszemrevalóbb és legdögösebb énekesnő napjainkban a fekete hajú, csodálkozó szemekkel és dús idomokkal megáldott Katy Perry.

Ha mindezek mellé valaki még tehetséges is, kész a csodanő. Katy a jelek szerint már gyerekkorában is arra készült, hogy szerepeljen. Édesanyja elárulta, kislányként minden étkezésnél más ruhát vett fel...

További képek - Katy latex ruhában - Fotó: Splash News

Az énekesnő imád öltözni és legszívesebben különleges, extrém dolgokat visel, amilyet máson nem látni. Láthattuk már habostortának öltözve is, meghökkentő szerelései nevettetőek, de nagyon szexisek is.

Katy legendás, látványos dekoltázsa például sosem maradhat ki az összeállításaiból...

Korábbi ruháit mostanság latex holmik váltották fel, de mint Katy mondja, ezeknek azért van lejárati idejük. Ő még csak 25 éves, tehát messzebb van még, amikor nem veheti fel őket...

Katy Perry kifejtette, a legjobban az motiválja, ha alkalomhoz illően öltözhet. Ha például Las Vegas-ba megy, hangulatához illő ruhát visel. Valószínű, hogy Mikulásra is van már egy éppen megfelelő szerelése.

Vizuálisan kisebbítették Katy melleit...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.