A sztár seggrecsapással intézte a nézeteltérést

Képek - Katy Perry nem tudott ellenállni Rihanna fenekének

Komoly bűntudat gyötörte a barátnőjéhez hasonlóan óriási sikereket elkönyvelő Rihannát - Nem tudott elmenni Katy Perry esküvőjére, aki csak most volt hajlandó neki elnézni a dolgot.

Gyönyörű és szexi képek - Katy Perry a színpadon! képgaléria

2010.11.12 11:29ma.hu - Fotó: egotastic - bauer griffin

Talán sokan nem hitték el, hogy a csinos énekesnő valóban férjhez megy, ám a közelmúltban tényleg bekötötték Katy Perry fejét. A nagy eseményre Indiában került sor,

További szexis képek Katy-ről! - Rihanna és a feneke - Fotó: Justjared

A dögös énekesnő és párja, a 35 éves Russell Brand komikus Rajasthan városában tartotta a nagyszabású lagzit, indiai szertartás keretében mondták ki egymásnak az igent.

A szűk családon kívül a páros legkedvesebb barátai is ott voltak, Rihanna azonban nem tudott részt venni az esküvőn, mivel a világ egy egészen más pontján volt elfoglaltsága.

Katy azóta sem tudta igazán elfelejteni ezt a barátnőjének, Rihannát pedig gyötörte a bűntudat.

Aztán a Music Television díjkiosztóján Madridban mégsem tudták megtenni, hogy csak hűvösen viselkedjenek egymással.

Katy Perry bevallotta: rácsapott Rihanna fenekére, ezzel megbocsátott neki. A meglepő akció közben azt mondta neki: imádlak, te szajha!

Hotelmenedzser bűnhődik Katy miatt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.