Saját öltözőjében pózolt a díva

Szexi képek: Csak láncok takarták Christina Aguilera muffját

Elképesztő fotók kerültek napvilágra a világsztár Christina Aguileráról: saját öltözőszobája magányában próbálgatta a ruhákat, de vagy félrelibbent a köntös, vagy még merészebben mutatta meg magát.

Christina Aguilera csak láncokkal takarta testét képgaléria

2010.12.09 19:29ma.hu
Christina ruháspolca (Fotó: Egotastic)

Korábban készültek, de csak most kerültek napvilágra azok a fotók, amelyeken a világsztár Christina Aguilera egymás után próbálgatja a szexis ruhadarabokat. És nemcsak próbálgatja, de kifejezetten kihívó a mozdulat, ahogy félrelibbenti a selyemköntös alját, szabaddá téve ezzel falatnyi tangáját, nem beszélve a láncos... hmm, viseletről.

Utóbbi mindössze annyit takar a testéből, hogy inkább felajzza az érzékeket, nem leplezi a látványt, az énekesnő pedig itt is rátesz még egy lapáttal, amikor álmodozó szemmel, résnyire nyitott ajkakkal vágyakozva a mellbimbóit próbálja "hangolni".

A hölgy mostanában a Burlesque (Díva) című zenés filmjét népszerűsíti, ami jó gyógyír a friss válására. Csak azt tudnánk, mik azok a furcsa kék foltok a lábán?!

Christina Aguilera felfedte titkát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.