Megviselte a válás az énekesnőt

Christina Aguiera: Csak könnyek és bánat maradt

Népszerűbb, mint valaha, új filmje várhatóan bombasiker lesz, Christina Aguilera mégsem boldog: nemrég mondták ki válását és ez igencsak megviselte a sztárt.

Christina Aguilera sztriptízzel csábít képgaléria

2010.10.22 17:29ma.hu

Az anyjára, a fiára és a legközelebbi barátaira támaszkodik Christina Aguilera, hogy átsegítsék őt azon a lelki válságon, amit a válása okozott.

Nem könnyű helyzet, és rengeteg könnyel és bánattal jár. Lehetetlen újra megtalálni önmagad és az életed az egyik napról a másikra.” - mondta el a 29 éves énekesnő egy hónappal azután, hogy hivatalosan is véget ért házassága Jordan Bratman producerrel.

Az anyám és néhány közeli barát a hét minden napján 24 órában mellettem állnak, akikben megbízhatok. Amikor úgy érzem, hogy még az ágyból sem tudnék kikelni, és nem tudok anyaként se helytállni, az ő támogatásuk és bátorításuk adott erőt, hogy megmozduljak.” - vallotta be a Burlesque sztárja.

Amikor még boldogok voltak együtt... (Fotó: Bitten and Bound)

3 éves fia, Max azonban mindig felvidítja őt, és segít abban, hogy összpontosíthasson valakire. „Még szerencse, hogy Max segít nekem a helyes úton maradnom.” - tette hozzá a popsztár. „Számomra az ő kívánságai és boldogsága a legfontosabbak, és a legfőbb gondot arra fordítom, hogy megvédjem őt mindentől és biztonságot nyújtsak neki.

A válásával kapcsolatos részletekről viszont már kevésbé volt közlékeny Christina, elmondása szerint tiszteletben tartja a férjét és a személyes magánéletét. Most inkább arra koncentrál, hogy hogyan élje túl a napokat egymás után.

Még több friss hír Christina Aguileráról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.