A válás oka vagy következménye volt?

Forró képek: Sztriptízzel csábít Christina Aguilera

Felbontotta házasságát Christina Aguilera, miközben épp mostanában játsszák a mozik a Burlesque (Díva) című filmet - vajon van a két ténynek valami köze egymáshoz?

Christina Aguilera sztriptízzel csábít képgaléria

2010.10.21 19:29ma.hu

Nem megy ez a házasságosdi mostanában a sztárvilágban, egymás után jönnek a hírek a válásokról. Christina Aguilera is „beállt” a sorba, bár nagy valószínűség szerint nem valamiféle divatból csatlakozott az elvált nők klubjához. Öt év és egy közös gyerek után beadta a válókeresetet Jordan Bratman producer ellen.

A most 29 éves énekesnő még 2002-ben kezdett randizgatni a nála 4 évvel idősebb Bratmannel, majd 3 év után, 2005 februárjában jelentették be eljegyzésüket. Még abban az évben novemberben örök hűséget esküdtek egymásnak a Napa-völgyben, ami jelen esetben mindössze öt évet jelentett.

A hivatalos válás dátumaként 2010. szeptember 11. szerepel, de csak most hozták nyilvánosságra a hírt.

Fotó: hollywoodgo.com

A híres páros közeli barátai azt állítják, valójában már több hónapja külön éltek, így a válás pusztán formalitás volt csak. Felröppent viszont a pletyka, miszerint Aguilera nem volt egészen hűséges a férjéhez, amit egyelőre egyik érintett sem kommentált.

Egy informátor szerint mindössze arról lehet szó, hogy a házaspár az elmúlt időben inkább volt barát, mint férj-feleség.

Közben viszont épp most kerül a mozikba Christina új filmje, a Burlesque (magyarul A Díva címmel fogják vetíteni), amelyben egy sztriptíztáncosnőt alakít, kérdés, hogy ezzel saját csáberejét próbálta-e bizonyítani maga előtt is, vagy a forgatáskor még nem volt szó válásról, és épp a szexi jelenetek miatt hidegült el egymástól a házaspár?

Még több hír Christina Aguilera-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.