Megkeseríti életét a betegség, de inspirálja is!

Kedves fotók - Christina Aguilera bevallotta, hogy depressziós

Meghökkentő dologra derült fény - A sikeres, gyönyörű énekesnő elárulta, hogy valójában már évek óta depressziós! Vannak jó időszakai is, és igyekszik betegsége jó oldalát nézni, illetve hasznot húzni belőle...

Bájos fotók: Christina Aguilera, Jordan és a kis Max képgaléria

2010.06.18 15:30ma.hu

Huszonkilenc évesen szinte mindent elért, amit akart: csinos külsővel, remek hanggal áldotta meg a sors, melynek köszönhetően sikeres és gazdag lett.

Jordan-nel - szerencsére sokat látni mosolyogni is Christinát

Christina Aguilera néhány éve férjhez ment Jordan Bratman zenei producerhez, akitől két évvel ezelőtt tüneményes kisfia született.

Az énekesnő ennek ellenére nem lehet teljesen boldog - most elárulta, miért. A szőkeség ugyanis hosszú ideje depresszióban szenved. A betegség állandóan ott rejtőzik a felszín alatt, és bármikor "rátámad".

Sötétebb időszakai megkeserítik Christina életét. Mivel azonban ma már többnyire tudja a problémát kezelni, igyekszik a betegsége jó oldalát nézni.

Mégpedig úgy, hogy rossz korszakait dalírásra használja.

Valahol hálás ezekért is, mivel művészként úgy tudja leginkább kifejezni magát, ha ilyen szituációs helyzetet is átél - magyarázta a szép énekesnő.

Nőkre is bukik Christina Aguilera?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.