Kit majmol az énekesnő?

Fotók: Christina Aguilera az ízléstelenség netovábbja?

Különösen fest mostanában a szőke énekesnő - Visszatérése óta rövid, borzas frizurát visel Christina Aguilera, aki bombaformában van, ám öltözködése hagy némi kívánnivalót maga után...

Christina Aguilera Lady Gagát majmolja? képgaléria

2010.06.10 15:30ma.hu

Christina Aguilera alapos meglepetést okozott New York-ban, ahol az általában ízlésesen megjelenő sztár meghökkentő fekete-piros összeállításban tűnt fel.

A piros forrónaci nagyon rövid, a harisnya pedig vastag, fekete és csillámló díszekkel kirakott. Haja sem volt tökéletes, sminkje pedig még távolról nézve is "sántított".

Christina szeme fényei: Jordan Bratman és a kis Max

Nos, vagy a stylist-ja fogott igencsak mellé, vagy pedig igaz, amivel sokan vádolják őt - konkrétan, hogy Lady Gaga stílusát igyekszik utánozni.

Mostanában ugyanis a kritikák szerint látványosan "bevadult" Aguilera, aki egyébként nevetségesnek tartotta a feltételezést, hogy Lady Gagára szeretne hasonlítani.

Elmondása szerint nemhogy őt, de soha semmilyen másik énekest nem szokott "majmolni".

A kisgyermekes Christina egyébként - aki Jordan Bratman zenei producer felesége - hamarosan a filmezésbe is belekóstol.

Szóvivője május végén közölte, hogy Aguilera Burlesque című első filmje még idén mozikba is kerül.

Konyhalány lett Christina?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.