Egy kesztyű maradt csak a sztáron....

Szexi fotók: Már Christina Aguilera is pucéran mutogatja magát!

Merész fotósorozatot vállalt a csinos, kisgyermekes énekesnő - Christina Aguilera ledobta ruháit az egyik kedvelt magazin fotósának, és csupán egy erotikus kesztyű maradt rajta...

Christina Aguilera meztelenül a GQ magazinban! képgaléria

2010.05.14 10:25ma.hu

Erotikus fotósorozat készült a dögös szőkeségről - Az énekesnő a tőle megszokott vérvörös szájjal, göndör loknikkal állt a fényképezőgép elé, de ruha alig volt rajta.

Christina Aguilera egyszál térdvédőben és csipkés kesztyűben pózolt, megmutatva gyönyörű testét, melyet a kisfia születése óta igazán sportosra gyúrt.

A GQ magazin német változatában megjelent fotók tanúsága szerint egy deka felesleg sem maradt Christinán, aki a meztelen fotók mellett döglesztő, provokatív fekete fűzőben és alsóneműben is modellt állt.

A csinos énekesnő nemrég videójában is bebizonyította, hogy távol áll tőle a kislányos imidzs. A Not Myself Tonight című számához forgatott klipben ugyanis négykézláb vonaglik, arcán fekete latex maszkot visel.

Laza, kristályokkal díszített öltözetben is kivillantja izgató bájait, és férfiak gyűrűje veszi körül.

Valószínűleg a férjének, Jordan Bratman-nek is bejön a népvadító felszerelés, hiszen X-tina amellett, hogy sikeres énekesnő, belevaló feleség és édesanya is. Kisfia, Max egyébként már két és fél éves.

Christina Aguilera úgy érzi: tennie kell valamit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.