Kiváló apát talált az énekesnő!

Christina Aguilera kitörölné agresszív apja emlékét!

Gyermekkorában sok családi veszekedésnek volt szem- és fültanúja Christina Aguilera Ezért is olyan hálás férjének, Jordan Bratmannek, hogy igazi otthont teremtett számára.

Képekben Christina Aguilera és férje, Jordan! képgaléria

2009.09.01 16:15ma.hu
Szép családot alkotnak!

Christina Aguilera a napokban egy interjúban árulta el: ahogy telik-múlik az idő, egyre jobban szereti férjét.

Mivel élete során nem volt előtte példa, hogy hogyan viselkedik egy igazi apa, Jordan minden nap tud meglepetéssel szolgálni.

Szülei ugyanis gyakran veszekedtek, sőt, az édesapa a tettlegességtől sem riadt vissza.

Az énekesnő bevallotta, férje volt az, aki igazi, meleg, szerető otthont teremtett a számára, hiszen gyermekkorában ez sosem adatott meg. - írja a Kiskegyed.

- "Ezért is vigyázunk nagyon, amikor Jordannel egy kicsit összebalhézunk, hogy a kicsi ne halljon meg belőle semmit" - mondja az énekesnő.

Christina azt is elmondta, sokáig félt attól, hogy a baba miatt megváltozik a teste, s a férje nem tartja majd kívánatosnak őt.

- „A minap épp a fürdőszobában készülődtünk, amikor megsimogatott, s mondtam: ez a test már sosem lesz olyan, mint volt. Mire Jordan rávágta: pont az anyaság tett olyan gyönyörűvé, amilyen vagyok most…”

Christina hiányos öltözékben ment a színpadra?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.