Nem túl előnyös az énekesnő külseje

Fotók - Furán fest! Hová lettek Christina Aguilera mellei?

A csinos szőke énekesnő, Christina Aguilera időről-időre megváltoztatja külsejét: legújabb formája azonban korántsem a legszerencsésebb.

Hogy tetszik? - Nézze meg Christina Aguilera új külsejét! képgaléria

2010.01.05 19:30mellesleg

Christinát 1999-ben, Genie in a bottle című videójában sovány, ám annál teltebb hangú tinédzserként ismerhettük meg.

Néhány évig bírta a diétát és a kiállhatatlan menedzsert, majd kipakolt és stílust váltott.

Nagyon megváltozott Christina külseje...

2003-ban a Fighter megjelenésekor már egy érett nőt láthattunk a fotókon, a Hold us down klipjében pedig kiderült: Aguilera már korántsem az a deszka csaj, akit megismertünk.

Felszabadulva nyilatkozta: "A korábbi menedzserem nem engedte, hogy megváltoztassam a hajszínemet, és állandóan fogyókúráznom kellett. Ezeknek az időknek szerencsére vége."

2007-ben terhességének köszönhetően még kerekebb lett, utána is jó darabig hatalmas cicikkel büszkélkedett.

Az idei év szilveszterén készült fotók azonban mintha nem is őt ábrázolnák. Az egykor szexi énekesnő talán soványabb, mint a 10 évvel ezelőtti debütálásakor.

Haja platinaszőke, bőrét láthatóan megviselte a súlyingadozás, cicik sehol. A rajongók biztosan nem ilyennek szeretnék látni kedvencüket.

Christina Aguilera korábban felvállalta a nőies formákat, és bemutatott az anorexiás modellek diktálta divatnak. Hatalmas visszaesés lenne részéről, ha újra beállna a sorba...

Imád meztelenkedni Christina!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.