Christina Applegate-et eljegyezték

Egy éve haláltól rettegett - most férjhez megy a szép színésznő

Több hónapja jegyesek már, de nem verték nagydobra - A tavaly rákbetegségen átesett színésznő kezét a szerelmesek napján kérte meg a párja, Martin Lenoble.

Szexis fotók a gyönyörű Christina Applegate-ről képgaléria

2010.04.19 11:30ma.hu

Két éve egy párt alkot Christina Applegate és a kedvese, Martin Lenoble - A People magazinnak most a szőke sztár szóvivője is megerősítette, hogy a páros Valentin-napon megtartotta az eljegyzést.

Ám eddig titkolták, hogy hamarosan egybekelnek. Mindkettőjüknek ez lesz egyébként a második esküvője.

Christina Applegate megérdemelte a boldogságot - A csinos színésznő, akit a Rém rendes család Kelly-jeként ismerhetett meg a nagyérdemű, 2008 nyarán súlyos beteg lett.

Mellrákot diagnosztizáltak nála, melynek következtében drasztikus műtéten esett át: mindkét mellét eltávolították. Christina hónapokkal később, Oprah Winfrey beszélgetős műsorában vallott a megpróbáltatásokról.

Mint mondta, először higgadt maradt, és még mondta is az orvosnak, hogy egyetért a döntésével. Csak később borult ki, amikor a következő találkozójuknál a sebész is jelen volt.

A színésznő azonban új kebleket kapott és nőiességét, kisugárzását később sem veszítette el, sőt, a rá következő évben a világ legszebb nőjének választották. Lelkiereje emelte őt a legnépszerűbb sztárok közé.

Másodjára is megpróbálja Christina Applegate!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.