Volt, hogy teljesen összeomlott!

Képek - Christina Applegate: Ömlöttek a könnyeim...

Korábban arról szóltak a hírek, - amelyeket a színésznő mosolygós fotói is alátámasztottak -, hogy rendkívül fegyelmezetten fogadta a hírt súlyos betegségéről.

Christina Applegate Oprah Winfrey műsorában képgaléria

2008.10.06 16:45rtlbulvar.hu - Fotó: oprah.com

A médiában keringő nyilatkozatok szerint az első pillanattól kezdve tudta, hogy meggyógyul. Már-már úgy tűnt, fel sem fogja, mi történik vele.

Most azonban kiderült, hogy feltehetően az újságírók színezték ki a dolgot, mert egyáltalán nem volt „hős” Christina, csupán egy – a csodában reménykedő – esendő ember.

Christina Oprah Winfrey műsorában

Mivel október a mellrák elleni küzdelem hónapja, Oprah Winfrey meghívta a show-jába a színésznőt.

Mint ismeretes, Applegate-nél július végén diagnosztizáltak mellrákot, és néhány héttel később drasztikus műtéten esett át: mindkét mellét eltávolították. A show-ban beszélt először őszintén nagy nyilvánosság előtt a tragédiájáról.

Oprah nemegyszer könyörtelennek tűnt, amikor feltette kérdéseit. A show műfaj nagyasszonyát érdekelte, miként fogadta Christina a hírt, miszerint mindkét mellét el kell távolítani. Erre csupán rövid válasz érkezett: "Volt időm felkészülni rá".

Arra a kérdésre, hogy képes volt-e higgadt maradni, vagy kiborult, a színésznő a következőket mondta:

"Először higgadt maradtam, még mondtam is az orvosomnak, hogy egyetértek a döntésével. A legközelebbi találkozásunkkor azonban ott volt a sebész is. Akkor kiborultam, kiabálni kezdtem. Most, hogy visszagondolok rá, olyan volt az egész, mint, amikor dagály előtt kinyitják a zsilipet: ömlöttek a könnyeim."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.