Koncertezés helyett inkább filmez

Még az idén láthatjuk Christina Aguilera első filmjét?

Elhalasztja tervezett koncertkörútját és inkább első filmjére, valamint új lemeze népszerűsítésére koncentrál a nyáron Christina Aguilera.

Christina Aguilera meztelenül a GQ magazinban! képgaléria

2010.05.26 13:30MTI

A popsztár szóvivője útján közölte hétfőn, hogy idejét inkább a forgatásnak szenteli: Burlesque című első filmje még idén mozikba is kerül.

Emellett június 8-án jelenik meg Bionic című albuma, amelynek promóciós munkája szintén sok feladattal látja el.

Ennyi elfoglaltság mellett nem képes kellőképpen felkészülni észak-amerikai turnéjára, amelyet eredetileg júliusban kezdett volna - magyarázta Christina Aguilera elhatározását a közlemény, amely szerint a koncertkörút új dátumait az év végéig rögzítik majd.

A 29 éves Aguilera az 1990-es évek végén és az elmúlt évtizedben szerepelt a slágerlisták élén.

Az utóbbi években azonban számos vetélytársa akadt, például Lady Gaga vagy Katy Perry személyében. A Bionic 2006 óta az első, új számokat felvonultató lemeze lesz.

Christina úgy érzi: tennie kell valamit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.