Hogy fogyott le szülés után az énekesnő?

Próbálja ki Christina Aguilera ripsz-ropsz diétáját!

Sokan nem tudják elképzelni, hogyan adják le fölös kilóikat a sztárok igen rövid idő alatt, különösen terhesség után - Christina Aguilera most elárulta: a lényeg a megfelelő diéta és a mozgás.

Christina Aguilera meztelenül a GQ magazinban! képgaléria

2010.06.01 11:30ma.hu

Nem sok olyan színésznő, énekesnő van, aki a szülés után nem száll harcba szinte azonnal a fölösleg ellen, hogy hamarosan újra régi formájában tündököljön a vörös szőnyegen.

Így tett Christina Aguilera is, akinek remek alakján még dobott is a gyermekáldás, hiszen a keblei is kikerekedtek - dekoltázsának csodájára jártak a férfiak...

Christina a kisfiával, Max-szel - Fotó: justjared

A szőke sztár szerint nem kell arra gondolni, hogy nekik könnyű a dolguk, hiszen séf és személyi edző segíti őket a fogyásban.

A megfelelő diétával és mozgással bárki utánuk csinálhatja ezt.

Christina Aguilera 90 perces periódusokat csinált végig a hét öt napján: Ez magában foglal 40 perc kardioedzést - taposógyakorlatok vagy elliptikus tréneren végzett mozgás formájában.

40 perc erősítő gyakorlatot a bicepszre, a hasra, fekvőtámaszokat és láberősítést, egyéb hasizom erősítő mozgásokat. Majd a végén tíz percnyi nyújtógyakorlat jön.

Ami az étrendet illeti, az énekesnő hatnapos diétát tartott, a vasárnap szabadon választott étkezéssel telik.

Reggelire főtt tojásr, egy egész búzából készült muffin-t, mogyoróvajat és lekvárt evett. Uzsonnája egy gyümölcsből állt. Ebédre tonhalat fogyasztott, egy egész búzakenyérre kenve.

Délután uzsonnára Cheddar sajtot evett, estére pedig csirkét vagy halat, salátakörettel. A cseppet sem gyomrot terhelő, mégis finom menü az edzőgyakorlatokkal kiegészítve igen hatékony!

Chsritina úgy érezte: tennie kell valamit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.