"Latinosabb csaj, mint én"

Kovács Kati dalát dolgozta fel Christina Aguilera

A magyar énekesnő dalából tartalmaz részleteket Christina Aguilera egyik száma - A Bionic című albumon található Wohoo feldolgozásának Kovács Kati is nagyon örült.

2010.06.11 14:30Fotó: kiskegyed.hu

Christina Aguilera Wohoo számához Kovács Kati Add már, uram, az esőt! című dalát használta fel. A szőke világsztár három szerzőtársával írta a szerzeményt, amely a Bionic című új albumán található meg.

A szám leírásánál feltüntették, hogy Kovács Kati dalából tartalmaz részleteket - írta meg a velvet.hu.

Kovács Kati nagyon örült a hírnek, aki éppen édesanyja születésnapján tudta meg a dolgot, és ez külön ajándék számukra. Úgy érzi, egy kis áttörés történt Christina számával a határokon túlra. A zene tényleg nem ismer határokat - fogalmazott az énekesnő.

Hozzátette azonban, hogy az ügy jelentőségét nem lehet eltúlozni. Ő egyébként ezzel a dallal nyerte meg másodszor a táncdalfesztivált. Akkoriban azonban ő fiatalabb volt, mint Christina Aguilera most.

Ismeri az énekesnő munkásságát, szerinte "latinosabb csaj", mint ő - vélte Kovács Kati a velvet.hu-n.

Ez a dal egy rockosabb szám, nehezebb, mint a populáris dalok, de ennek ellenére ők is játsszák ma is a zenekarával - tette hozzá Kovács Kati.

Kovács Kati szerint kegyetlenek a tehetségkutatók!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.