Nem bírta sokáig a sztárházasság

Megdöbbentő! Christina Aguilera szakított férjével

Hónapok óta nem él már együtt gyermeke apjával az énekesnő - állítja az egyik amerikai magazin. Eddig tartott Christina Aguilera házassága?

Christina Aguilera és férje mostanában nem tűntek boldognak képgaléria

2010.10.13 10:25ma.hu

Öt évvel ezelőtt nagy boldogságban mondták ki egymásnak az igent, most azonban úgy tűnik, egy közös gyermekkel a háta mögött mégis válni készül a sztárpár!

Christina Aguilera és férje, Jordan Bratman zenei producer a US Magazine értesülései szerint már hónapok óta nem is él egy fedél alatt.

További fotók a párról! - Christina és Jordan az esküvőn

A páros egy közeli barátja szerint nem voltak nézeteltérések, veszekedések Christina és Jordan között, ám az utóbbi hat hónapban sokkal inkább barátokként éltek együtt, nem pedig mint házastársak....

Az énekesnő - aki egyébként az utóbbi időben arra panaszkodott, hogy karrierje leáldozóban van új vetélytársai, például Lady Gaga miatt - 2008 januárjában szült gyermeket Bratman-nak. A kis Maxnak természetesen továbbra is közösen viselik gondját.

Úgy tűnik, nem voltak alaptalanok a pletykák arról, hogy Aguilera furcsa mostanában. Arról is lehetett hallani, hogy az énekesnő úgy érezte: túl korán vállalt gyermeket, és míg ő babázott, többen letaszították a sikeres sztárok palettájáról...

Az énekesnő bevallotta, hogy gyakran depresszió gyötri, és látványosan fel is szedett pár kilót.

Aguilera és Bratman 2002-ben jött össze, 2005-ben tartották az esküvőt. Christina Aguilera tegnap a US Weekly-nek meg is erősítette a szakítás hírét.

Senkinek nem kell a világsztár villája

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.