Csalódottság vitte zabálásba az énekesnőt?

Képek - Bánathájat növesztett Christina Aguilera

Csúfosat bukott Christina Aguilera legutóbbi albuma - az énekesnő egyébként sincs jó passzban, a hírek szerint Lady Gagát hibáztatja saját karrierje hanyatlásáért - és látványosan meghízott.

Christina Aguilera látványosan kikerekedett! képgaléria

2010.09.28 16:29ma.hu

Jó pár kilóval nehezebben jelent meg a csinos énekesnő a minap Los Angeles-ben, a Művészeti Múzeum rendezvényén.

Christina Aguilera ezzel némileg meghökkentette a közönséget, hiszen a szőke sztár még gyermeke, Max születése után is kínosan ügyelt az alakja megőrzésére.

További képek az énekesnő családjáról! - Christina pár hónappal ezelőtt...

Christina nagyon elegáns, szexi, csillogó ruhában pózolt a fotósoknak a rendezvényen, de kikerekedése így is látványos volt.

A változás különösen azért furcsa, mivel az énekesnő éppen Burlesque című, táncos filmjét forgatja, amely sok mozgással jár. Mellette azonban okot adhat a hízásra, hogy Aguilera mostanság nem éppen elégedett önmagával.

Legújabb, Bionic című albuma nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és a hírek szerint Christina kezdi bánni, hogy három évvel ezelőtt családot alapított. Állítólag Lady Gagát hibáztatja karrierje hanyatlásáért, úgy érzi, ő már keveseket érdekel.

Úgy tűnik, az énekesnő, aki bár imádja kisfiát és férjét, Jordan Bratman zenei producert, képtelen megemészteni, ha nem róla szól minden. A "bánatháj" is erről árulkodik...

Melegektől kér tanácsot Christina szex-témában?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.