Tortából ugrott ki a (fél)meztelen modell

Videó! Christina Aguilera pucér pasit kapott szülinapjára

Bár még majdnem egy hónap van addig, Christina Aguilera elő-szülinapi ajándékot kapott az egyik showműsorban, a tortából kiugró férfi viszont szinte sokkolta őt.

Christina Aguilera sztriptízzel csábít képgaléria

2010.11.22 08:29ma.hu

Hatalmas hírverés övezi a nemrég mozikba került Burlesque című zenés filmet, amelynek főszerepét Christina Aguilera és Cher játssza, a két énekesnő pedig mindent meg is tesz azért, hogy az érdeklődés ne lankadjon.

Persze ez nemcsak a filmnek tesz jót, hanem a két sztárnak is, mostanában a szokottnál is több helyen jelennek meg, miközben Aguilera amúgy is kedvelt figurája a celebvilágnak néhány hónappal ezelőtti válása és közelgő születésnapja kapcsán.

Fotó: ellendegeneres

Az énekesnő december 18-án tölti be 30. évét, ezért amikor Ellen DeGeneres meghívta őt showműsorába, különleges meglepetéssel készült.

A beszélgetés közben a színpadi segítők egy csaknem ember magasságú tortát toltak be a stúdióba, majd a közönség születésnapi éneklése végén a gyertyákkal körberakott tortából egy félmeztelen férfi ugrott elő, kezében egy szál vörös rózsával, mellére festve pedig hatalmas 30-as számmal.

Christinát szinte sokkolta a férfi, ám a műsor végén mégsem vitte haza, elmondása szerint azért, mert most életében 2 éves fia, Max a főszereplő, néhány hónappal válása után - ami teljesen összetörte - egy darabig nem szeretne férfiakkal foglalkozni.

A 30. születésnap azonban nem ijesztő számára, sőt, jobban érzi magát most, mint amikor 20 éves lett. Mint mondta, sokkal inkább lehetőségként tekint erre a különleges évszámra, fordulópontként, amikor már tudja, mit akar és azt hogyan érheti el.

Ciki: Kivillant Christina Aguilera bugyija a hollywoodi csillag mellett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.