A fekete most is egyik legkedveltebb

Képek: Csillogó, mintás, díszes, szexi - tippek az ünnepi partikra

Nem muszáj feketében rázni szilveszterkor, bár ma is sokan választják ezt a praktikus és ünnepélyes színt - ha a szín marad, a forma változik!

Szexis, nőies, mutatós - Tippek a téli partikra képgaléria

2010.12.15 13:29ma.hu

Ilyenkor, a téli időszakban mutatnak legjobban rajtunk a csillogó-villogó felsők, topok, melyek ünnepi hangulatot kölcsönöznek.

A bulikra bátran vegyük fel őket! Ha azonban maradnánk a feketénél vagy sötét szürkénél - ami valóban praktikus, kiváló az elegáns alkalmakra és szinte minden színnel kombinálható -, vessünk be egy kis rafinériát.

A top legyen csillámos, redőzött, különös mintával díszített, masnival összehúzott, és az sem mindegy, milyen az anyag.

Nagyon divatosak a taft felsők is, különösen pánt nélkül vonzzák a tekintetet.

A szatén, fekete, garbószerű ünnepélyes felső is nagyon szexi, de a spagettipántossal is elragadó hatást érhetünk el, ezt viszont egészítsük ki valamilyen feltűnő, nagyobb méretű és színben harmonizáló bizsuval!

Az áttetsző és csipkés betétekkel ellátott modellekben is bízhatunk, nőiesek, ráadásul ezekben érezzük magunkat a legkellemesebben.

Ha azonban abszolút nőcisek akarunk lenni, vállajunk be egy lehengerlően szexi miniruhát!

Új divat: alkotsd meg a saját illatodat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.