Itt van a Claire's ékszer márka

Újabb divatmárkával bővült a hazai paletta

A Claire's ékszer és divatruházati kiegészítő márka december 3-án nyitotta meg első üzletét Magyarországon, mely egyben a márka 1001-dik európai üzlete.

2010.12.08 17:00ma.hu

Már hazánkban is megtalálható a Claire’s teljes őszi/téli kollekciója, a divatos ékszerektől a ruházati kiegészítőkön keresztül a dekor kozmetikai termékekig.

A Claire’s elősorban három célcsoportnak kínálja termékeit: gyermekeknek (5-8 és 8-12 évesek) és tinédzsereknek, fiatal hölgyeknek (12-18 évesek).

Ugyanakkor bármely női korosztály találhat kedvére való terméket az üzletben, hiszen a márka divatos és a legfrissebb trendeknek megfelelő ruházati kiegészítők forgalmazását tűzte ki célul.

A Claire's üzletben minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ékszereket, divatruházati kiegészítőket, és Hello Kitty, Spongya Bob, Disney, Justin Bieber, Twilight és Hannah Montana licensz termékeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.