Saját kollekciót készít a szexi sztár

Angelina Jolie ékszereket fog tervezni

A Robert Procoppal közösen készített kollekció teljes bevétele a háborús konfliktusok gyermekáldozatait támogató alapítványt gazdagítja majd

2010.12.09 16:00MTI

Ékszerkollekciót tervez Angelina Jolie, amelynek ára a gyermekek javára létrehozott alapítványt gazdagítja majd.

A hollywoodi színésznő kedvenc ékszerészével, Robert Procoppal társult az ékszergyűjtemény elkészítésére.

Jolie tíz éve viseli a tervező különleges darabjait.

A péntektől az amerikai mozikban látható Az utazó című filmjében is megcsillogtat néhány darabot a tervező munkái közül - számolt be róla a telegraph.co.uk divatrovata.

Angelina Jolie Az utazó New York-i világpremierjénA galéria megtekintéséhez kattintson ide Az új kollekció darabjai nem kerülnek az boltokba: csak Procop vevőköre juthat hozzájuk, és a bevétel teljes egészében a háborús konfliktusok gyermekáldozatait támogató Education Partnership for Children of Conflict elnevezésű gyermekalap számlájára folyik be.

Angelina Jolie és Robert Procop

" Ezeknek a gyerekeknek van a legnagyobb szüksége egy biztonságos helyre, ahol tanulhatnak, gyógyulhatnak, egy olyan helyre, ahol megtanulhatják a megbékélést, egy helyre, ahol egy jobb jövőt építhetnek, egy helyre, ahol csak egyszerűen gyerekek lehetnek" - magyarázta az alap célját a 35 éves színésznő, aki maga is hat kisgyermek anyja.

Jolie a Salt ügynök idei berlini premierjén vette fel a kollekció aranyba foglalt, fekete-rózsaszín köves nyakláncát.

"Angelinának nagyon klasszikus a stílusa. Ezek olyan darabok, amelyeket maga is visel"
- jellemezte a kollekciót Procop.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.