Akció, félelem és kaland Az utazó

Videó- Angelina Jolie Pitt helyett Depp-pel romantikázik

Johnny Depp egy amerikai turistát alakít, aki miután megismerkedik egy idegennel, számos kalandban lesz része, természetesen a romantikát sem kifelejtve.

2010.12.08 17:00ma.hu

Európai körútja során Frank (Johnny Depp) azon találja magát, hogy flörtölésbe kezd Elise-el (Angelina Jolie) egy vonaton.

A pár Velencébe és Párizsba is ellátogat, miközben macska egér harc alakul ki.

Nagyon rég óta várjuk már Johnny Depp legújabb filmjét, Az utazót, amiben nem más, mint Angelina Jolie a szexi kalóz partnere.

Depp kedvese, Vanessa Paradis nem örült ennek a párosításnak, sőt, olyannyira féltékeny volt, hogy megkérte szerelmét, vágják ki a filmben szereplő szexjelenetet.

Johnny-nak fontosabb volt a családi béke, így engedelmeskedett.

Az amerikai-francia thriller egyébként Velencében játszódik, ide érkezik Frank, aki egy szerelmi csalódás miatt menekült el Amerikából. Rövidesen megismerkedik egy gyönyörű nővel, aki azonban nem az, akinek mondja magát.

A páros egyik kalandból keveredik a másikba.

Bemutató: december 29.
Rendező: Florian Henckel von Donnersmarck

Főbb szereplők: Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany, Rufus Sewell, Timothy Dalton

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.