Eszes Szabolcs nemet mondott a világsztárnak

Nem kellett Angelina Jolie a magyar vámpírnak!

Az Angelina Jolie érkezését megelőző hetekben mindenki lázban égett, ekkora világsztár ritkán horgonyoz le ilyen hosszú időre hazánkban, de van, aki mégsem esett tőle hasra.

Nézze meg: Angelina Jolie első budapesti forgatási napja a Rózsák terén képgaléria

2010.11.02 14:29ma.hu / Napi Ász

Robert Pattinson hasonmásaként tűnt fel a film világában Eszes Szabolcs, aki a vámpírfiút a Bel Ami című új filmjének budapesti forgatásán helyettesítette.

Érthető hát, ha az ifjú tehetségre a szintén hazánkban forgató Angelina Jolie is szemet vetett, és az egyelőre cím nélküli romantikus háborús filmjében egy kisebb szerepet ajánlott fel neki - írta meg a Napi Ász.

Szabolcs azonban visszautasította a Lara Croftként világhírnévre szert tett színésznő menedzsmentjének felkérését, ráadásul mint bevallotta, nem is bánta meg ezt a lépését.

Nem nehéz elképzelni, hány színész örülne, ha Angelina filmjében mutatkozhatna be, ez óriási ugródeszka lehet bármelyik sztárnak, főleg úgy, hogy a jelenetben egy párként kellene feltűnnie egy olyan színésznővel, aki az életben is a párja, ám Eszes Szabolcs számára ez sem bírt kellő vonzerővel.

Eszes Szabolcs (Fotó: Facebook)

Persze szó sincs arról, hogy a fiatal színész túl válogatós lenne, mindössze azért utasította vissza a felkérést, mert egy színházi munkájával ütközött volna - árulta el a Napi Ásznak.

Azért azt hozzátette, hogy biztosan élvezte volna a forgatást, ám bízik abban, hogy nem ez volt az utolsó lehetősége, a jövőben is megtalálja őt a szerencse és kap még hasonló felkéréseket.

James Cameron Angelina Jolie-ban látja az új Cleopátrát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.