"Angelina, jú ár dö moszt bjúful vomen"

Videóval: Bikicsunáj Angelia Jolie-val indulna a világhír felé!

Szarka László, alias Mr. Bikicsunáj nem adja fel: ha a Megasztárral nem sikerül, majd próbálkozik a most nálunk élő és forgató Brangelina-klánnál.

2010.10.06 15:29ma.hu / TV2

Szarka Lászlót néhány hónappal ezelőtt Mr. Bikicsunájként ismerte meg az egész ország, amikor elindult a Megasztár előválogatóján és meglehetősen... nos, érdekes akcentussal adta elő az Alphaville zenekar egykori világslágerét, a Big in Japan című számot.

Az ököritófülpösi biztonsági őrből lett celebet pillanatok alatt kapta fel a média, elsősorban az internetes információterjedési sebességnek köszönhetően, azóta is rendszeres szereplője a különböző showműsoroknak.

Szarka úr időközben a politikába is belekóstolt, nyár közepén felröppent a hír, hogy indulna a polgármesteri posztért falujában, bár végül neve nem szerepelt a szavazólapon. Úgy látszik, mégiscsak inkább a showműsorok világában próbálna szerencsét, az éneklés az ő igazi terepe, és a siker érdekében mindent meg is tesz.

Legújabb akciójában nem kisebb sztár segítségét szeretné igénybe venni, mint a több hétig nálunk élő és forgató Angelina Jolie-ét, és a kedd esti Megamánia című műsorban meg is üzente ezt a világsztárnak - természetesen angolul, és a biztonság kedvéért az elérhetőségét is megadta: "megtaláltok az interneten".

Tehetségét bizonyítandó végül előadta "nagy" slágerét, a Bikicsunájt. Kíváncsian várjuk Angelina és Brad Pitt válaszát, ígérjük: a ma.hu mindenképp beszámol, ha Mr. Bikicsunáj már a vegasi kaszinók színpadán lép fel!

Bikicsunáj után Flájomi

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.