Candice Swanepoel meztelen melleit mutogatta

Izgató fotók - Elrántotta a trikót, kirakta a cickót a dögös modell

Végre levetkőzte gátlásait a gyönyörű szőke modell - Candice Swanepoel visszafogott, de nagyon erotikus fotókon mutatja meg formás kebleit.

Izgató topless képek - megmutatta melleit Candice Swanepoel! képgaléria

2010.11.04 13:29ma.hu - Fotó: egotastic.com

Most, férfirajongói legnagyobb örömére ismét topless pózolt a szépséges lány, felfedte izgató kebleit és négy piercing-gel díszített, formás testét.

Nézzen még több izgató fotót csinos modellekről!

A Victoria's Secret gyönyörű modellje, Candice Swanepoel csupán 22 éves, de szakmájában már kiemelkedő sikereket tudhat magáénak.

Dél-afrikai származású, 15 évesen egy helyi modellversenyen tűnt fel először. Egy évvel később már saját keresete volt...

Szerepelt a Vogue, az Elle, az Ocean Drive magazinokban, olyan márkákat népszerűsített, mint a Nike, Diesel, a Tommy Hilfiger, a Dolce&Gabbana.

Miközben évek óta a Victoria's Secret népszerű modellje, 2010-ben a Kardashian-lányok fürdőruha-kollekciójában is pózolt, Kanadában pedig ő nyitotta meg a Victoria's Secret első üzletét Edmontonban.

Halmozzuk az élvezeteket: topless csajok sörrel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.