A modell ugyanolyan szexi, mint 15 éve!

Szexi fotók! Eva Herzigova új topless fotókon!

Az exmodell nagyon régóta nem hallatott magáráról, különös az is, hogy miért éppen a spanyol Vouge magazin közöl róla fantasztikus képeket, amiken lenyűgözően szexis!

Eva Herzigova legújabb képei a spanyol Vogue-ban! képgaléria

2009.08.18 15:10ma.hu

Sokáig semmit nem lehetett hallani felőle, mert a divatipar kulisszái mögé húzódott.

Nem hagyott ugyan fel a munkával, de fotózásokat és divatbemutatókat nagyon ritkán vállalt.

Ezért is különös, hogy a spanyol Vogue-nak hirtelen eszébe jutott a cseh ex-sztár… talán egy nosztalgiahullám ihlette meg a főszerkesztőt, hogy pont rá gondoltak.

A topmodell neve említése egyet jelent a ’90-es évek életérzésével, rég eltűnt a nagyközönség szeme elől. A Cindy Crawford Claudia Schiffer párharc közben a második vonalban ott állt még néhány csodás szépségű lány: ezek egyike volt Eva is.

A Vogue most sem hibázott: Eva ugyanolyan szexi, mint 15 éve!

Eva Herzigova mostanában dermesztően sovány lett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.