Szűzies külső, perzselő tekintet

Szexi képek: Mit művel Jorgie Porter azzal a vastag csővel?!

Első ránézésre akár egy naiv kislánynak is tűnhet Jorgie Porter, de nézzék csak meg, milyen vadító tekintettel néz a kamerába!

Szexi: Jorgie Porter, a báránybőrbe bújt... vadmacska! képgaléria

2011.01.05 19:29ma.hu, fotók: Egotastic
Fotó: Egotastic (További képekhez KATT ide!)

23 éves, és még csak idén kezdte kapisgálni a sztárvilág titkait, de nem kellett sok ahhoz, hogy ledobjon magáról pár ruhadarabot.

Jorgie Porter az angliai Manchesterben született, úgyhogy a britek híres konzervativizmusának köszönhetően talán még egy kis ideig várnunk kell a teljes feloldódására, addig is itt vannak ezek a szolid, de mégis vadmacskát sejtető fehérneműs fotók.

Ja, és hogy mit csinál Jorgie, amikor épp nem vetkőzik? Mostanában a Hollyoaks című szappanoperában kóstolgatja a színészetet, a hírek szerint szép jövő vár rá ezen a pályán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.