Nem vízimentők, csak piros bikinisek

Szuperszexi képek: Töltse az évet a Pirelli-lányokkal!

A 2011-es Pirelli falinaptár képeiben van egy közös pont: a három modell minden képen úgy néz ki, mintha épp a Baywatch forgatásáról szöktek volna meg. Csak kicsit többet mutatnak.

Dögösek és csábítók: itt a 2011-es Pirelli-naptár! képgaléria

2010.12.23 19:29ma.hu
Fotók: Egotastic

Ha megkérdeznénk ma bárkit, aki élt a 80-as években, hogy mi jut először eszébe a Baywatchról, nagy valószínűséggel két válasz elsöprő többségben lenne: orbitális méretű cicik, és persze az elmaradhatatlan piros fürdőruha.

Nem tudjuk, a jövő évi Pirelli-naptár stylistját mi inspirálta, de nehéz nem észrevenni az összefüggést a fent említett népszerű vízimentős sorozattal: az itt látható három modell, Emanuela De Paula, Brooklyn Decker és Dana Thompson az összes hónapban vadítóan szexi piros szövetdarabokat visel magán.

Úgy látszik azonban, a világválság őket is utolérte, már nem jutott annyi anyag, hogy az egész testüket elfedje, kénytelenek voltak apró kis maradékokból valami bikiniszerű ruhát magukra varázsolni.

Csak könyörgöm: nehogy elkezdjen valaki ruhagyűjtést szervezni nekik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.