Naptáron pózolnak a reptéri lányok

Szexi képek: Bikinire vetkőztek a stewardesek!

A szokásostól eltérő módját választotta a jótékonysági gyűjtésnek az egyik fapados légitársaság: bikiniben fotóztatta stewardeseit és naptárat adott ki a képekből.

Fotó: whatsonxiamen képgaléria

2010.11.11 19:29ma.hu

A nálunk is jól ismert egyik fapados légitársaság légikisasszonyai bikinire vetkőztek, majd az így készült szexi fotókból egy naptárat állítottak össze, hogy a bevételt jótékony célokra tudják felajánlani. A 2011-es évben látható naptár oldalain bebizonyosodik, hogy a társaság stewardesei nemcsak a formaruhában, de anélkül is igen mutatósak, sőt, mint elmondták, örömmel álltak a fényképezőgép elé, a jó cél érdekében.

Fotó: whatsonxiamen

A naptárak eladásából a cég vezetése mintegy 100 ezer euróval nagyobb bevételt remél a tavalyi évhez képest, a 2008-ban kiadott első naptárból egyébként összesen 400 ezer euró jött össze. A pénzt akkor a német Tafel jótékonysági szervezetnek adták, amely Európa-szerte számos partnerrel áll kapcsolatban.

Idén első alkalommal a német jótékonysági szervezet a szervátültetést és hasonlóan fontos célokat támogatja. „A társaság minden évben kiadta naptárját, elsősorban Németországi terjesztéssel. Akik segíteni szeretnének, hogy valaki arcára egész évben mosolyt varázsoljanak, ők a Ryanair járatain, a cég honlapján és a helyi Tafel központokban juthatnak a naptárhoz.” - mondta el a vezérigazgató.

A segélyszervezet vezetője szintén örömét fejezte ki az együttműködés miatt, és elmondta: köszönik a légitársaságnak, hogy segítségükkel Németország egész területén naponta mintegy 50 ezer önkéntes tud élelmiszert szállítani a rászorulóknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.