Szexi naptáron feszít Kylie Minogue

Vadító képek: Itt van Kylie 2011-es naptárja!

Az ausztrálok üdvöskéje 40 fölött is megmozgatja a férfiak fantáziáját, hát még ha ilyen ruhákban és ilyen pózokban feszít! Márpedig 2011-ben minden hónapra jut egy izgató kép!

Kylie Minogue szexi naptárja 2011-re képgaléria

2010.10.26 19:06ma.hu

Tegnap még azon sajnálkoztunk, hogy alig 2 hónap múlva búcsút kell intenünk Rosie Jonesnak, de mára megnyugodtunk. Felfedeztük ugyanis, hogy ha Rosie még nem is, de Kylie Minogue már elkészült a jövő évi naptárjával, és még milyen naptárral!

Az ausztrál származású énekesnő 2 éve ünnepelte a 40. születésnapját, de a fotókon ez egyáltalán nem látszik meg, sőt! Ha megnézzük korai képeit, egy csini tini néz vissza ránk, de Kylie az a típus, akinek a kor nem ártott meg, hanem csak egyre szexisebbé, érettebb nővé vált tőle.

Fotó: Egotastic

Persze kell is, hogy sikerélménye legyen, hisz korábbi mellrákja és az erre kapott kemoterápia miatt még mindig szednie kell a gyógyszereket, melyek mellékhatásait néha nagyon nehezen viseli. Nemrég elárulta, hogy gyakran sírta el magát a kezelőorvosa előtt, de olyankor mindig azzal vigasztalta őt az orvos, hogy a teljes gyógyulásig már csak egy évet kell kibírnia, a rajongók pedig biztosan megértően fogadják, ha néha gyengébb a kelleténél.

Kylie tehát bizakodó, a munka és a turnék pedig kifejezetten jó hatással vannak a gyógyulására. Ránk meg a szexi naptárja van jó hatással...

Félrekezelték Kylie Minogue-ot

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.