Ajánlatot kapott a naptársztár

Képek: Kiszel Tünde visszautasította az aktot!

Megtisztelőnek tartja Kiszel Tünde, hogy rajongói meztelenül szeretnék fotózni, de továbbra is kitart állandó fényképésze mellett. Így hát Tüncit továbbra is csak fehérneműben láthatjuk.

Kiszel Tünde szexis fehérneműben és kolbásszal! képgaléria

2010.08.12 15:29

Kiszel Tünde nemrég tért haza Rodoszról, ahol családjával – párjával, Donatella lányával és testvérével töltöttek el néhány felejthetetlen napot.

Tüncit a sziget hangulata fogta meg, egy rajongóját viszont az ott készült, és egy közösségi oldalra feltöltött fotók. Olyannyira, hogy rögvest fel is ajánlotta, hogy készítene néhány aktfotót a volt műsorvezetőről.

Kiszel Tünde a facebook-on

Kiszel Tündét eddig csak fehérneműben láttuk, igaz, úgy meglehetősen nagy változatosságot mutatott fel, gyűjteménye párját ritkítja, és nem okoz fejtörést, hogy a következő évi naptár oldalain milyen csipkecsodákban feszítsen. Az aktfotót azonban udvariasan visszautasította a Napi Ász hasábjain keresztül.

Mint mondta, megtisztelőnek tartja, hogy a rajongói ilyeneket írnak neki, de hosszú évek óta dolgozik együtt Kaszás Bence fotóssal, és nem tervezi, hogy leváltaná őt.

A lap arra is kíváncsi volt, hogy mindehhez hogyan viszonyul Tünde kedvese. Kiderült, valamennyi egészséges féltékenység természetesen dolgozik benne, de ez a kapcsolatnak még akár jót is tehet.

Inkább örül, büszke rám, amikor megdicsérnek, hogy csinos vagyok” – fejtette ki Tündi a Napi Ásznak.

Kiszel Tünde rajongókat keres

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.