Újabb gyermeket is vállalna a médiasztár

Közel a lagzi? Kiszel Tünde gyűrűt kapott!

Nem titkolja a csinos médiaszemélyiség: gyűrűt vett neki a kedvese, Károly, ám Kiszel Tünde szerint egyelőre nem eljegyzésről van szó. Kizártnak azonban nem tartja, hogy ismét oltár elé álljon.

2010.07.02 14:30ma.hu

Pár napja gyönyörű gyűrű csillog Kiszel Tünde ujján - A szőke sztár a párjától, Károlytól kapta az ékszert, mellyel a szerelmüket pecsételte meg. Ez azonban még nem eljegyzési gyűrű. Persze szóba került köztük a kapcsolatuk szorosabbra fűzése, akár esküvő is lehet belőle.

Sokan kritizálják a házasság intézményét, de eddig még nem találtak ki jobb formát az összetartozás kifejezésére. Tünde ugyanakkor második esküvőjén nem szeretne nagy felhajtást, különösen, hogy szülei, nagyszülei, keresztanyja sem élnek már.

A gyermekvállalás kérdését a sorsa bízza. Mint mondja, neki már van egy kislánya, Károlynak pedig két fia. Ám ha a sors megajándékozza egy újabb babával, örülni fog - adta hírül a Napi Ász.

Kiszel Tünde és kedvese márciusban jelent meg együtt az egyik reggeli műsorban, ahol már nyíltan beszéltek kapcsolatukról. Elmondásuk szerint ekkor már fél éve ismerték egymást.

Egy baráti társaságban találkoztak, és kezdettől fogva szimpatikusak voltak egymásnak. A randikra azonban csak később került sor. Tulajdonképpen február óta alkotnak egy párt.

Károly nagyon mély barátságként jellemezte akkor a kapcsolatukat, és úgy fogalmazott, még tart az ismerkedési időszak. Tünde pedig úriembernek nevezte párját, aki udvarol neki, gyakran mennek vacsorázni, pezsgőznek és mindketten kedvelik a romantikát.

A férfit - aki egyébként elvált - leginkább a szőkeség nőiessége, szép szeme, kisugárzása fogta meg. Szerinte Kiszel Tünde egészen más az életben, mint amit a médiában láthatunk.

Tünde elmondta, neki természetesen kislánya, Donatella véleménye is számít, és nagyon örül annak, hogy a gyermeke elfogadta új kedvesét. Jól kijön Károllyal, gyakran játszanak együtt.

Kiszel Tünde: Ez a siker ára

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.