Egykor az apa készítette a bulvársztár fotóit!

Pikáns titok: Mi köze Kiszel Tündének Tabáni édesapjához?

Szexi fotósorozat őrzi a bulvársztár és a Csillag Születikben feltűnt Tabáni István édesapjának közös múltját - A férfi készítette ugyanis évekkel ezelőtt Kiszel Tünde képeit.

2010.06.03 12:00

Annak idején megbeszélték: ezeket a fotókat senki sem láthatja...Az album azóta is a fiók mélyén lapulna talán, ha az ifjabb Tabáni István nem győzedelmeskedik a Csillag Születikben.

Édesapja ugyanis reflektorfénybe került, és az idősebbik Tabáni a celebpartikon is feltűnt. Itt botlottak egymásban Kiszel Tündével - ismét - írja a Hot! magazin.

Tabáni István édesapja ugyanis számos szép felvételt csinált egykor a sztárról! Kiszel Tünde első, általa fotózott képei 1993-ban, utolsók pedig 2001-ben készültek. Nem sokkal azután, hogy Tünde várandós lett Donatellával - adta hírül a Hot! magazin.

A kislány születését követően nem volt több közös munkájuk. Idősebb Tabáni egy kis édességgel látogatta meg a kórházban Tündét, erre mindketten jól emékeznek. Ez volt az utolsó találkozásuk akkoriban.

A celebeseményen, ahol összefutottak, a régi mosollyal és derűvel üdvözölték egymást: "Emlékszel még?", majd ugyanott folytatták a beszélgetést, ahol egykori abbahagyták.

Idősebb Tabáni István annak idején szobafestő-mázolóként dolgozott, a fotózást egykori haditudósító apjától leste el. Hobbiszinten űzte a dolgot, szerencséjének köszönhetően azonban olyan emberek álltak kamerája elé, mint Torgyán József. Tünde újságíró volt, amikor István fotós, egy szerkesztőségben találkoztak - írja a Hot! magazin.

Beszélgetésüket sok másik követte, Tünde lakásába is beengedte a férfit, itt készültek a felvételek is róla. Hamar bizalmas, baráti viszonyba kerültek, de ebből nem lett több.

Akkoriban ő fülig szerelmes volt gyermeke édesapjába, Istvánnak is volt kapcsolata. Idősebb Tabáni elárulta: sportolói múltjának köszönhetően maga mögött tudhat pár kalandot, de ezek mind házassága előtt voltak.

Mindig olyan barátnőt választott, aki nemcsak csinos, hanem házias is volt - árulta el a Hot! magazinban.

Meglett Kiszel Tünde fogsora!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.