Hallgat kritikus lánya véleményére a celeb

Kiszel Tünde: Ha Donatellának nem tetszene Karcsi...

Kiszel Tündének új párja van - Nem rejtegeti szerelmét, több nyilvános eseményen megjelentek együtt. Most pedig őszintén vallott az új szerelemről, párja jelenlétében.

2010.03.22 14:30ma.hu

A Mokka vendége volt a minap Kiszel Tünde és párja, Károly - a férfi elmondta, nem titkolja vezetéknevét, de maradjon inkább a médiában csak Károly, a régi családja miatt. Ugyan már elvált, mégsem szívesen szerepelne teljes nevén.

Kiszel Tünde elmondta, a kapcsolat tulajdonképpen fél éves - egy baráti társaságban találkoztak Karcsival, mindjárt szimpatikusak lettek egymásnak, de akkor még nem randiztak.

Egy-másfél hónapja jöttek össze igazából. A férfi nagyon mély barátságként jellemezte jelenlegi kapcsolatukat, még az ismerkedési fázisban vannak. A szőkeség szerint párja igazi úriember, udvarol neki, pezsgőznek, vacsorázni mennek, mindketten nagyon romantikusak.

Károly elmondta, a nőiessége fogta meg legjobban Tündében. Kezdetben mindenkinek vannak előítéletei. Látnak valamit a tévében a sztárról, kialakítanak róla egy véleményt. De személyesen megismerni, az más. Tünde szerint párja kissé zavarban van, ezért ő árulta el a Mokkában: kisugárzása, nőiessége, szeme fogta meg a férfit, elmondása szerint.

Kiszel Tünde szerint mindketten sokat tesznek a kapcsolat pozitív alakulásáért. Ő is naponta meglepi valamivel Károlyt, mindig kitalálnak programokat. Sok helyen megfordulnak, voltak az Operabálban, díjátadógálán, sokat vannak együtt, olykor Donatellával is együtt mennek játszóházba.

Károly szerint Donatella kedves kislány - neki van már két idősebb gyermeke, egyikük már huszonéves. Mint mondta, a gyermekei nem szólnak bele új választásába. Tünde szerint kedvelik őt.

Az ő kislánya, Donatella ellenben elég kritikus, ezért ha neki nem lenne Károly szimpatikus, nem is biztos, hogy együtt lennének. De jól kijönnek egymással, együtt játszanak, viccelődnek. Károlyról az is kiderült, hogy vállalkozó, több lábon igyekszik állni és a vendéglátóiparban is vannak érdekeltségei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.