Végleg befogta az őt gúnyolók száját

Kiszel Tünde: Nem feküdtem le Benkővel!

Néhány kellemetlenségtől eltekintve jó évet zárt tavaly a dekoratív médiaszemélyiség - Mint mondja, végre befogta azoknak a száját, akik gúnyt űztek belőle és lányából. Az év elejét azonban nem úszta meg szárazon.

2010.01.14 12:30ma.hu

Nem panaszkodhat Kiszel Tünde az elmúlt évet illetően - Voltak kisebb kellemetlenségei, de alapjában véve jól alakultak a dolgai, és végre pontot tehetett a lánya édesapjával kapcsolatos ügy végére is: Donatella papája apasági nyilatkozatot tett. Tünde úgy érzi, ezzel nagy teher esett le válláról, és befogta a kétkedők száját is, akik gúnyt űztek belőle és kislányából.

Kiszel Tünde büszke arra, hogy 2010-es naptárát már alig lehet kapni, utánnyomásra lesz szükség. Egy furcsa eset azért már idén is érte a sztárt: hírbe hozták Benkő Dániellel. Tünde elmondta, az egyik napilap elferdítette a lantos nyilatkozatát, s ebből az derült ki, hogy ő fiatal lányként lefeküdt Benkővel. Ez nem igaz. Dániel valóban hevesen udvarolt neki egykor, de sosem tolakodott és ma is kedvesen viselkedik vele - szögezte le Kiszel Tünde a Star magazinban.

Benkő Dánielt az elmúlt héten 2009 legprovokatívabb sztárjának kiáltotta ki az egyik internetes sztártévé.

A lantművész, úgymond, egész évben ontotta a botrányokat, polgárpukkasztó viselkedése nem kis meghökkenést okozott.

A televízió limuzint küldött Benkőért, hogy az a díjátadóra fuvarozza. A kocsiban együtt utazott a lantossal Kiszel Tünde is.

Benkő nem bírta megállni, hogy ne adja tudtára a vele szemben ülő szőkeségnek, amit gondol. Közölte, "szép, fekete lány voltál, dús p...naszőrrel!"

A megnyilatkozásból később cikk született, emiatt fekezte ki nemtetszését Kiszel Tünde.

A bulvárkirálynő egyébként elmondta, hogy azok egy része, akik korábban kétségbe vonták szavait kislánya édesapjának kilétét illetően, már bocsánatot kért tőle.

Akik pedig nem tették meg, azok felelni fognak minden egyes szavukért - szögezte le a médiaszemélyiség.

Stylisttá avanzsált Kiszel Tünde?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.