Boldog volt, de tragédia lett a vége

Kiszel Tünde: Vírusfertőzésben halt meg az első lányom...

Mindig mosolyog a csinos médiaszemélyiség - Pedig ő is megjárta a poklot, tíz évvel ezelőtt. Kiszel Tündének Donatella a második lánya. Az első ugyanis hét hónapra született, és meghalt.

2010.01.26 09:30ma.hu

Tíz évvel ezelőtt madarat lehetett volna fogatni a szemrevaló sztárral - Kiszel Tünde szerelmes volt és teherbe esett. Ráadásul párja, és különösen gyógyíthatatlan beteg édesanyja nagyon örült a hírnek. 

Tünde boldog volt, mert nagyon szerették egymást a kedvesével, alig várták a babát. Főleg nagy volt az öröm, mikor kiderült, kislányuk lesz. Tünde vigyázott magára és a picire, se sajnos így sem kerülhette el a tragédiát: egy alkalommal az ultrahangvizsgálaton kiderült, hogy a babát megtámadta egy vírus. Minden orvos azt mondta, olyan mértékben károsodott a kicsi, hogy nem élné túl a világrajövetelét, így hét hónapra megszülte a babát, aki halva született.

Tünde teljesen kiborult. Beteg édesanyja és nővére tartotta benne a lelket. Párjával ugyanis nem sokkal később tönkrement a kapcsolata. Ezután pedig meghalt imádott édesanyja is. A szörnyű időszak csak másfél év után ért véget a sztár számára, amikor megszületett egészségesen a kis Donatella. Tünde máig úgy véli: édesanyja küldte neki őt fentről, aki sajnos már nem láthatta az unokáját - írja a Kiskegyed.

Kiszel Tündének tavaly kijutott a keresetlen szavakból, a nyolcéves Donatella édesapjának személyét illetően ugyanis már régóta folytak a találgatások.

Egyesek rosszízű pletykákat terjesztettek Tündéről és lányáról, még olyan is megjelent a lapokban, hogy a sztár "üldözi" az állítólagos apasággal a Németországban élő, magyar származású operaénekest.

Végül a médiaszemélyiség megelégelte a dolgot - nem egyszer elmondása szerint munkalehetőségtől is elesett amiatt, hogy hiteltelennek állították be őt. Besokallt, hogy gyermekét is rossz színben tüntetik fel és emberi méltóságában is sértik a lapok.

A megalázó helyzetet Kiszel Tünde úgy akarta tisztázni, hogy arra kérte Donatella édesapját, ismerje el az apaságát.

Tavaly októberben aztán hosszas huzavonát követően ez megtörtént. Nyolc év után az operaénekes aláírta a nyilatkozatot, mindenféle bírói végzés és genetikai vizsgálat nélkül.

Tünde szerint lánya apját elsősorban a lelkiismeret bántotta, és megkönnyebbült, amikor elismerte apaságát. Bár ezt titokban tartották, többször is találkozott már Donatellával, aki egyébként nagyon hasonlít rá.

A médiasztár elmondta, nem vár semmi különösebbet el kislány apjától, neki az is hatalmas elégtétel, hogy elismerte: ő Donatella papája.

Kiszel Tünde fogadkozik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.