A médiaszemélyiség felvállalta Karcsit!

Kiszel Tünde kislánya már elfogadta anyja új párját

Kiszel Tünde új párjával, Károllyal érkezett egy buliba - A botrányhősnő szíves-örömest mesélt épp kibontakozóban lévő kapcsolatukról, és megismerkedésük első pillanatairól.

2010.03.17 14:52Tabu tv

Kiszel Tünde a Tabu tv-nek elárulta, hogy már több hónapja az ismerkedési szakaszban vannak Karcsival, akivel minden buliba összeöltözve érkeznek: ezúttal a lila szín volt a nyerő a párnál.

"A kapcsolatunk egyre komolyabb. Most az ismerkedési szakaszban vagyunk, Karcsi nagyon kedves és figyelmes. Már 2-3 hónapja ismerkedünk komolyan, és először egy baráti társaságban mutattak be minket egymásnak. Ez körülbelül fél éve történt, és azonnal szimpatikus lett nekem. Akkor még csak barátok lettünk, és csak mos jöttünk komolyabban össze!" - mesélte a tabutv.hu riporterének a szőke szépség.

"Nagyon jól érezzük magunkat együtt. El szoktuk menni játszóházba Donatellával, jókat beszélgetünk, étterembe járunk, kirándulunk... Donatella is teljesen elfogadta Karcsit, nagyon megkedvelték egymást. Karcsi vett neki gumicukrot, üdítőt és ropit is, megtalálták a közös hangot!"
- osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Kiszel Tünde élményeit.

Tünci bulizik, de nem kell aggódni Donatelláért!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.