Kitiltatta volna Hajdú neje a rendezvényekről

Perre megy Kiszel Tünde - feljelentette Sarka Katát

Nagyon úgy fest, hogy a tárgyalóteremben ér véget a médiaszemélyiség és a modell összetűzése - Kiszel Tünde feljelentette Hajdú Péter feleségét, amiért arra biztatta a rendezvényszervezőket, hogy ne engedjék be őt az eseményekre.

2010.04.12 06:30ma.hu

Egyik videóportálon jelent meg az az interjú, melyben Sarka Kata és barátnője, Tornóczky Anita szólal meg, s melyben Hajdú Péter párja arra biztatja a rendezvényszervezőket, ne hívják meg a rendezvényekre celebtársát.

Kiszel Tünde
elképedt a dolgon. Mint mondta, ő sosem bántotta Katát, és eddig kedvelte is, nem érti, miért viselkedik így. Perre megy, mert még lelkileg is megviselte Hajdú nejének tette.

Dr. Hyross Virág,
Kiszel Tünde jogi képviselője elmondta, valóban felhívásra került Sarka Kata, hogy hagyjon fel a további jogsértő magatartással. A továbbiakban Tündén múlik, milyen úton kíván elégtételt venni az elszenvedett megaláztatásokért.

Fennáll a lehetősége, hogy a médiaszemélyiség jó hírnevét, emberi méltóságát és egyenlő bánásmódhoz való jogát sértették a személye ellen irányuló, diszkriminatív megnyilvánulással. Ha a történtek miatt Kiszelt még anyagi károk is érik, komoly összeg lehet a kártérítés.

Sarka Kata a juj.hu kamerája előtt annyit mondott: megkapta Kiszel Tünde levelét és áll a per elébe - adta hírül a Napi Ász.

Az egész ügy azzal kezdődött, hogy a közelmúltban nem engedték be a Glamour-partira Kiszel Tündét.

Majd nem sokkal később a Végvári Tibor által szervezett Fashion aukción Sarka Kata és Tornóczky Anita beszélni kezdett kamerák előtt a dekoratív médiaszemélyiségről.

Hajdú Péter felesége megjegyezte, hogy nagyon jó a Fashion Aukció, de ezt az egyet elrontotta a szervező, hogy nemcsak a meghívottak vehettek részt az eseményen.

Felidézte, hogy nemrég volt egy színvonalas rendezvény, melyen csak meghívottak vehettek részt, akik pedig nem kaptak meghívót, azokat kitiltották. Véleménye szerint Végvárinak is ezt kellett volna tennie, Kiszel Tündét például biztos nem hívta volna meg.

Sarka Kata közölte, el kellett volna küldeni a médiaszemélyiséget. A modell azt is elmondta, hogy szerinte nem sok ember van, aki Tündét kedveli.

Ő személy szerint nem érti Tündét, mint nőt és mint anyát sem. A létjogosultságát is megkérdőjelezi. Ki az a Kiszel Tünde? - tette fel a kérdést.

Kiszel Tünde egyébként a minap elmondta, hogy Kata igazságtalanul és méltatlanul kötött belé, hiszen ő sosem tett vele ilyesmit. Megjegyezte, hogy Hajdú felesége csak így akar címlapokra kerülni.

Mire bukik Kiszel Tünde új pasija?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.