"Méltatlanul és igazságtalanul belém kötött"

Kiszel: Sarka Kata velem akar a címlapokra kerülni

Mióta Kiszel Tündét majdhogynem kipenderítették az egyik hazai magazin tavaszi bulijáról, azóta celeb tiltólistáktól, szitkozódásokról és "kiszelezéstől"hangos a sajtó. Maga az érintett nem érti az egész ügyet.

2010.04.08 12:30Tabu tv

A sztárok sorra nyilatkoznak Kiszel Tündéről, de a Tabu tv őt magát kérdezte az elmúlt hetek eseményeinek igazságtartalmáról. A híresség elárulta, hogy szerinte az egész tiltólistázás egy hülyeség, Sarka Katát pedig nem érti.

"Ez a tiltólista ostobaság! Egy valamire való cég nem csinál ilyet, mivel ez diszkrimináció! Csak felfújták az egészet... most h valakinek nem szimpatikus a kék szemű ember, akkor nem engedi be? Vagy mondjuk diszkriminálja, mert sötét bőrű?" - mondta el a Tabu Tv riporterének Kiszel Tünde, aki elárulta, hogy lenne bőven olyan ember, akivel nem bulizna együtt.

Kiszel a válasza szerint azokkal a hírességekkel nem kívánna együtt szórakozni, akik igazságtalanul bántják meg őt, vagy úgy köt belé, hogy ő nem bántotta soha.

"Sajnos van ilyen a celeb világban, és ez nagyon rosszul esik! Ez nem szép dolog... Az illető nő, és nem már, mint Sarka Kata, aki legutóbb méltatlanul és igazságtalanul belém kötött. Én soha nem bántottam őt!" - osztotta meg a tabutv.hu riporterével Kiszel Tünde, aki szerint Hajdú Péter felesége csak így akar címlapokra kerülni.

Kiszel Tünde beindította a hokisokat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.