A hölgyeket sem becsülik sokra a netezők...

Háború! Sarka és Tornóczky kitiltaná Kiszelt a rendezvényekről

Bojkottálná a partikirálynőt Hajdú Péter neje és legjobb barátnője - Azt a kérdést feszegetik, vajon ki is Kiszel Tünde, ám az emberek egy része őket sem értékeli sokkal többre...

2010.03.24 09:30

Összefogtak Kiszel Tünde ellen a sztárvilág egyes képviselői - A médiaszeméklyiség előző nap a Reggeli című műsorban kifejtette, nem az a botrány, hogy őt nem engedték be a Glamour-partira, hanem hogy Tornóczky Anita közpénzből kapta a nászajándékát.

Az egykori műsorvezető felhúzta magát, és az egyik internetes portál kamerája előtt Végvári Tibor Fashion partiján közölte, csak azért nem pereli be Tündét, mert nem alacsonyodik le erre a szintre - adta hírül a Napi Ász.

Barátnője, Sarka Kata mellette állva megjegyezte, hogy nagyon jó a Fashion Aukció, de ezt az egyet elrontotta a szervező, hogy - ahogyan hétvégén volt egy színvonalas rendezvény, melyen csak a meghívottak vehettek részt és akik nem voltak meghívva, azokat kitiltották -, Végvári Tibinek is ezt kellett volna tennie.

Kiszel Tündét például biztos nem hívta volna meg - fejtette ki Sarka Kata, aki szerint el kellett volna küldeni a médiaszemélyiséget. Hajdú Péter neje kijelentette, szerinte nem sok ember van, aki Tündét kedveli, ő személy szerint nem érti, mint nőt és mint anyát sem. A létjogosultságát is megkérdőjelezi. Ki az a Kiszel Tünde? - tette fel a kérdést Sarka Kata - adta hírül a Napi Ász.

Kiszel Tünde nem kívánta kommentálni a hölgyek szavait. Közölte, ő Tornóczky Anitáról is csak azt mondta a Reggeliben, amit olvasott róla, és nem foglalt állást.

Miközben csata alakult ki Tünde és Sarka Kata, valamint Tornóczky Anita között, a fórumozók interneten tett hozzászólásaiból kiderül, ők sem örvendenek nagy népszerűségnek.

Többen azt feszegetik, hogy Tornóczky Anita "többszörösen bukott műsorvezető", Sarka Kata pedig "Hajdú Péter nője". Mindkét hölgyet arra biztatják, szakmailag is mutassanak fel valamit, és ne Tünde gyalázásával akarjanak címlapra kerülni - adta hírül a Napi Ász.

Mire bukik Tünde új pasija?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.