Ilyen cicik mellett sose fázunk!

Izgató képek: Rosie Jones pucér cicikkel forrósítja a telet

Lassan elmúlik az év, és most már nemcsak az esték hűvösek, de ha Rosie Jones néz le ránk a falinaptárról, ki érzi hidegnek a levegőt?

Rosie Jones - hónapról hónapra, a 2010-es naptáron képgaléria

2010.10.25 19:29ma.hu

Már csak két hónap van hátra az évből, úgyhogy valószínűleg mindenki izgatottan várja Rosie Jones 2011-es naptársorozatát. Mi is, de amíg elkészül, addig úgy gondoltuk, bemutatjuk, hogyan forrósította fel a hangulatot ez az alig 20 éves tünemény.

Nem könnyű elhinni, hogy Rosie egészen 2 évvel ezelőttig csak a hálószoba magányában dobta le ruháit, szigorúan ügyelve arra, hogy fényképezőgép ne legyen a közelben, de amint átlépte a nagykorúság határát, máris büszkén mutogatta bájait. Pár hónap elég volt neki, hogy a brit modellek egyik legismertebb képviselőjévé váljon, a topless meg annyira bejött neki, hogy azóta ha csak teheti, vetkőzik.

Fotó: Egotastic

Gondolták volna, hogy ezekhez a csodás idomokhoz pengeéles ész is társul? Bármennyire meglepő, Rosie gondol a jövőre is, és nemcsak a testével szeretne érvényesülni: pszichológiát tanul és kacérkodik a média világával is.

Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy a páciensei mennyire tudnak majd koncentrálni a szavaira, ha ilyen idomokkal néznek szembe a kanapén fekve...

Brutálisan szép kannái vannak a brit focistabarátnőnek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.