Madonna ihlette meg a modell új naptárfotóit

Bódi Sylvi barátnőjével meztelenkedett

Bódi Sylvi ismét levetkőzött, hogy megmutassa magát új, szeptemberben megjelenő naptárján.

2010.07.10 10:00ma.hu

A modell erotikus, finom érzékiséget tükröző, ám enyhén provokatív fényképsorozatát kedvenc pop ikonja, Madonna munkássága inspirálta. Ezúttal Sylvi egyik barátnőjét is bevonta a fotózásba, így néhány fényképen két gyönyörű meztelen testet csodálhatunk majd meg Sylvi immár nyolcadik alkalommal készítetett erotikus naptárat, a fényképsorozathoz pedig barátját, Tombor Zoltán fotóművész kérte fel.

A modell Lakatos Márkkal közösen találta ki 2011-es naptárjának témáját, amely végül közös megegyezésre mindkettejük nagy kedvence, Madonna híres, fekete-fehér fotóinak feldolgozása lett. „Imádom Madonnát. Szeretem a zenéjét, értékelem az egészségtudatos életmódját, hogy odafigyel a testére és a külsejére és nagyon tetszik, hogy mindig meg tud újulni. Azt gondolom, sok bennünk a hasonlóság, így minden szempontból tökéletesnek találtam a témát” – mesélte Sylvi. A fotózás során Sylvi többnyire ruha nélkül, hangsúlyos kiegészítőkkel pózolt a kamerák előtt

. Egyes képeknél pedig barátnőjével, Nikivel közösen mutatták meg, milyen a finom erotika. „Ez az első alkalom, hogy más is szerepet kap a naptáromon, de csak néhány fotó erejéig. Szerettem volna egy párductestű lányt magam mellé, aki történetesen az egyik barátnőm, Niki lett. A fényképek az ízlésesség határán belül nagyon érzékiek lettek” – mondta a modell, akinek naptárját szeptembertől lehet megvásárolni a boltokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.