Hatalmas mellekkel hódít a két Sophie

Vérforraló fotók: Naptár a leghívogatóbb brit cicikből!

Telitalálat volt az ötlet, hiszen ki ne bámulná egész évben ezeket a melleket? A két angol üdvöske, Sophie Reade és Sophie Howard pózol az egyik vadiúj jövő évi brit naptárban.

Vérforraló! Naptárhoz pózoltak a legjobb brit cicik birtokosai! képgaléria

2010.11.03 10:28ma.hu

Mindkét hölgyemény neve ismerős lehet már, hiszen nem egy erotikus fotósorozat látott róluk napvilágot a neves férfimagazinokban, különösen a brit Nuts teszi közszemlére rendszeresen a dögös modellek aktképeit...

További izgató képek Sophie Reade-ről!

A szőke, hosszú hajú Sophie Reade és druszája, a rövid, fekete frizurát viselő Sophie Howard bár külsőre nem, mellméreteikben igencsak egyeznek, és szerencsére egyikük sem szégyenlős bájait kendőzetlenül a nagyérdemű elé tárni.

Valószínűleg senkit sem zavar, hogy alsóneműjüket nem veszik le a lányok, hiszen már dús kebleik látványától sem egyszerűen térünk magunkhoz.

A fekete harisnyakötő és a szexi forrónaci pedig különösen izgatóvá teszi a fotókat, igaz, Sophie Howard ezeket is mellőzi, neki a falatnyi fürdőruci is elegendő...

Észbontóan szép focistaszerető cicik 3D-ben!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.