A harisnyán túl nem sok mindent vett fel...

Vadító fotók: Lucy Pinder egyszál bugyiban mutatta meg melleit

Már hét esztendeje a legnépszerűbb brit modellek közt tartják számon a dúskeblű szépséget, Lucy Pinder-t - A férfimagazinok üdvöskéje ezúttal egyszál bugyiban és harisnyában fedte fel "büszkeségeit".

Izgató - Lucy Pinder egyszál bugyiban és harisnyában! képgaléria

2010.05.09 16:58ma.hu

Lucy Pinder egy elegáns bilinccsel a nyakán tárja fel meztelen testét a kíváncsi férfiak legnagyobb örömére - Nem sokat bíz a fantáziára, hiszen egy fekete bugyin és harisnyán kívül nem visel semmit.

Lucy a legkedveltebb angol modellek egyike. Winchester-ben született, és már hét esztendeje mozog otthonosan a kamerák és a fényképezőgépek előtt.

Kezdetben csak a helyi újságokban jelentek meg fotói, a Daily Mail című, nemzetközi hírű lapban megjelent felvételek után azonban a nagy márkák is érdeklődni kezdtek a dúskeblű szépség iránt.

Pinder a Loaded, a Maxim, a Zoo, a Nuts, az Ice és a Redline kedvelt arca lett, sőt műsorvezetőként is kipróbálta már magát.

Most a Picture magazinban mutatta meg fedetlen bájait a nagyérdeműnek.

Terítéken a focistaszerető cicik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.