Nehezen lehet másfelé nézni...

Izgató fotók: Lucy óriás kebeli kibuggyantak a szűk trikóból!

Újabb vadító felvételekkel kápráztatja el rajongóit a méretes idomokkal megáldott modell - A barna Lucy Pinder az egyik legtöbbet fotózott brit szépség, aki lazán kitesz mindent, ha erre igény mutatkozik...

Lucy Pinder keblei alig fértek a trikóba - kibuggyantak! képgaléria

2010.03.25 19:30ma.hu

A legdögösebb brit cicik birtokosai közé sorolják a népszerű modellek között Lucy Pinder-t is, aki immár lassan hét éve van jelen a szakmában.

A gyönyörű barna lány kivételes alakjára és csinos arcára egy fotós figyelt fel még 2003-ban, amikor Lucy a strandon napozott.

A szemrevaló winchester-i leányzóról először csak helyi lapok számára készültek felvételek, majd a Daily Star-ban megjelent fotóival váltott ki nagy érdeklődést.

Lassan, de biztosan haladt a "ranglétrán", mert csakhamar olyan nagy nevű modellekkel pózolthatott együtt, mint Danielle Lloyd, Sophie Howard, Jana Defi, Lindsey Strutt és Saskia Howard-Clarke.

Hamar felfedezte magának a Loaded, a Maxim, a Nuts, a Zoo, az Ice, a Redline vagy a Fast Car. Szerepelt a PlayStation 2, a Yellow Pages hirdetéseiben is.

Ismert televíziós karrierje is, sorozatban szerepelt és a Nuts TV műsorvezetőjeként is kipróbálhatta magát.

Most ismét a Nuts magazinban mutatta meg kivételes bájait, méghozzá egy szexi, szűk trikóba gyömöszölve...

Nem nehéz elveszni ekkora mellek között!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.